Cleanne Szőnyeg- és kárpittisztító 500ml

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
raktárról, azonnal
Alanyi áfa mentes:
0 %

1.459 Ft

db

Leírás

A mindennapi tisztítás, takarítás során számos olyan tisztítószert használunk, amelyeknek összetevői károsak lehetnek, mérgezhetnek bennünket belélegzéssel, bőrre- vagy szembe kerüléssel. A használatuk során a termékekből kipárolgó vegyi anyagok bekerülhetnek a levegőbe vagy rákerülhetnek különböző felületekre és ezáltal a szervezetünkbe is. Ne tedd ki ennek a veszélynek magadat és családodat!

Válassz természetes alapanyagú, egészségedre és környezetedre nem káros termékeket! A Cleanne egy magyar szabadalommal ellátott magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékcsalád. 

A Cleanne termékek közös tulajdonsága:

 • magyar termékek
 • biológiailag könnyen lebomlanak
 • növényi hatóanyagokat tartalmaznak
 • számos veszélyes kórokozóval elbánnak
 • sokoldalúan használhatóak
 • használatukkal a tiszaság 'jó illatát' érezheted

 

Szőnyeg- és kárpittisztító

 

Viszlát makacs foltok! A Cleanne Szőnyeg és kárpittisztító természetes tisztítószer, mely a kárpitok és szőnyegek tisztítására alkalmas, könnyedén bánik el a makacs foltokkal is. Használata nem irritálja a nyálkahártyát, nem károsítja a bőrt, nincs vegyszeres kipárolgása, így kisgyermekes családok vagy háziállatokkal rendelkezők számára is ideális választás.

 

Így használd: Minden használat előtt rázd fel a flakont, majd az előre benedvesített kárpitfelületre egyenletesen vidd fel. Hagyd megszáradni, a száradással együtt a folt is eltűnik. Makacs foltok esetén ismételd még a folyamatot. Használható szőnyeg és kárpit tisztítására, továbbá nem fa anyagú bútorokon.

 

Termékjellemzők:

 • nem veszélyes a keverék
 • növényi hatóanyagot tartalmaz
 • biológiailag lebomlik
 • nem irritatív
 • környezet- és emberbarát
 • kiszerelés: 0,5 liter
 • minőségét 24 hónapig megőrzi

 

Környezetbarát, prémium minőségű termék; növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással. Használható különböző anyagú szövetfelületeken, de használat előtt mindig végezz színpróbát! Használatakor nedvesítsd be vízzel a szennyezett felületet, majd fújd rá a szert és hagyd megszáradni; makacs szennyeződés többszöri felvitelt igényelhet. Akkreditált tesztek bizonyítják gombaölő és baktériumölő hatását is. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, maximális hatóerejét 60 fokon fejti ki.

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, víz.
Ezek alapján 5 százaléknál kevesebb anionios felületaktív anyagot, illatanyagot és természetes összetevőket tartalmaz.

A CLP-rendelet értelmébennem minősül veszélyes keveréknek, normál használat mellett nem irritálja a bőrt, nem okoz káros hatást szembe vagy szájba kerülve, élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik. Gyermekre és élőállatra nem jelent veszélyt.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal 36 80 20 11 99.

Gyártási hely: Magyarország

Egységár: 2918 Ft/liter

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.