Cleanne Toalett olaj és illatosító 500ml

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
raktárról, azonnal
Alanyi áfa mentes:
0 %

1.259 Ft

db

Leírás

A mindennapi tisztítás, takarítás során számos olyan tisztítószert használunk, amelyeknek összetevői károsak lehetnek, mérgezhetnek bennünket belélegzéssel, bőrre- vagy szembe kerüléssel. A használatuk során a termékekből kipárolgó vegyi anyagok bekerülhetnek a levegőbe vagy rákerülhetnek különböző felületekre és ezáltal a szervezetünkbe is. Ne tedd ki ennek a veszélynek magadat és családodat!

Válassz természetes alapanyagú, egészségedre és környezetedre nem káros termékeket! A Cleanne egy magyar szabadalommal ellátott magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékcsalád. 

A Cleanne termékek közös tulajdonsága:

  • magyar termékek
  • biológiailag könnyen lebomlanak
  • növényi hatóanyagokat tartalmaznak
  • számos veszélyes kórokozóval elbánnak
  • sokoldalúan használhatóak
  • használatukkal a tiszaság 'jó illatát' érezheted

 

Toalett olaj és illatosító

 

A Cleanne Toalett olaj és illatosító a legjobb megoldás, ha a tökéletes tisztaság mellett a fertőtlenítő illata helyett a kellemes illatokat részesíted előnyben.

 

Tudtad, hogy mindennapos használat esetén védőréteget képez és a vízkő lerakódásokat is eltünteti?

 

Termékjellemzők:
– nem veszélyes a keverék
– növényi hatóanyagot tartalmaz
– biológiailag lebomlik
– nem irritatív
– környezet- és emberbarát
– kiszerelés: 0,5 liter
– kb. 800 spriccelésre elegendő
– minőségét 24 hónapig megőrzi
Környezetbarát, prémium minőségű termék; növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

 

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, víz. Ezek alapján 5 százaléknál kevesebb anionios felületaktív anyagot, illatanyagot és természetes összetevőket tartalmaz. Akkreditált tesztek bizonyítják gombaölő és baktériumölő hatását is.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, normál használat mellett nem irritálja a bőrt, nem okoz káros hatást szembe- vagy szájba kerülve, élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik, gyermekre és élőállatra nem jelent veszélyt.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztalsz használata közben, kérjük azonnal lépj kapcsolatba orvosoddal vagy a Toxikológiai Központtal 36 80 20 11 99.

Gyártási hely: Magyarország

Egységár: 2518 Ft/liter

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.