Holle bio 1 tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer 400g

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
raktárról, azonnal
Súlya:
600.00 g
Alanyi áfa mentes:
0 %

3.202 Ft

db

Leírás

Alkalmas csecsemők különleges táplálására a születéstől kezdve, ha nem vagy nem elegendő mértékben tudsz szoptatni. Bármikor problémamentesen átállhatsz más tápszerről a Holle Bio 1 tejalapú anyatej-helyettesítõ tápszerre. A 6. hónap után ajánljuk a Holle Bio 2 tejalapú anyatej-kiegészitő tápszer a Holle gabona babakásákkal felhasználását.

A Holle Bio 1 tejalapú anyatej helyettesítő tápszer magas minőségű, demeter védjeggyel rendelkező tehéntejből készül. A Demeter-gazdálkodásokban a növényeket és az állatokat a faji igényeknek megfelelően tartják. A bio növényi olajok fontos zsírsavakat tartalmaznak, a (bio kukorica-keményítőből készült) maltodextrin különösen sűrűvé teszi a táplálékot. A maradék kb. 1%-ot olyan vitaminok és ásványi anyagok alkotják, amelyekre a csecsemőnek szüksége van.

Elkészítési javaslat:

  • A cumisüveget, a cumit és a gyűrűt használat előtt 3-5 percig főzéssel fertőtlenítjük.
  • Az ivóviz mennyiségét forraljuk fel, majd kb. 50 C-ra hagyjuk lehűlni.
  • Ezt követően az ivóvíz mintegy felét töltsük bele a cumisüvegbe.
  • Szedjünk ki egy mérőkanálnyi adagot anélkül, hogy belenyomkodnánk, és egy késsel húzzuk le a fölösleget.
  • Tegyünk az üvegbe így annyit, amennyi megfelel a táblázaton szerepelteknek.
  • Jól rázzuk össze és a maradék ivóvizet adjuk hozzá.
  • Még egyszer alaposan rázzuk össze.
  • Kb. 37°C-ra hagyjuk lehűlni és adhatjuk a gyermekünknek.
kor ivóvíz mennyiség (ml) mérőkanál száma* ivásra kész táplálék (ml) tápszeres étkezések száma naponta
1. hét orvos rendelése szerint
2-4. hét 90 3 100 6-7
2. hónap 120 4 130 5-6
3-4. hónap 150 5 165 5-6
4. hónap után 180 6 200 4-5

*1 csapott mérőkanál = 4,7g
A megadott italmennyiségek csak irányértékek. A kisebb egyéni eltéréseknek nincs jelentőségük.

 

Összetevők: fölözött tej**(Németország), részlegesen demineralizált tejpor*, növényi olajok*(pálmaolaj*, repceolaj*, napraforgóolaj*), maltodextrin*, kalcium-karbonát, kálium-klorid, nátrium-klorid, C vitamin, E vitamin, vaslaktát, cinkszulfát, niacin, Ca-D-pantotenát, rézszulfát, A vitamin, B1 vitamin, B6 vitamin, mangánszulfát, B2 vitamin, káliumjodát, folsav, K1 vitamin, nátrium-szelenát, D vitamin.
* bio gazdaságból
** bio dinamikus gazdaságból

Fontos tudnivalók! Az elkészítés során pontosan kövesd a használati útmutatót! Kizárólag a mellékelt mérőkanalat használd! Az adagolási előírásokat be kell tartani. A szakszerűtlen elkészítés egészségügyi hátrányt okozhat. A Holle Bio 1 tejalapú anyatej-helyettesítõ tápszer frissen készítendő el. A maradékot ne használd fel újra! Ne add oda a cumisüveget a babának a folyamatos cumizáshoz, azért, hogy megvédje a fogait! Ne melegítsd mikrosütőben! (A túlforrósodás veszélye miatt.)

 

Fontos figyelmeztetés! A szoptatás a legjobb a babája számára. Tájékozódj az egészségügyi szakemberektől (orvos, védőnő, táplálkozási tanácsadó), amennyiben gyermeked kiegészítő táplálást igényel, vagy nem tudsz szoptatni.

 

Egységár: 8005 Ft/kg

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.