Holle bio 4 tejalapú gyermektej 600g

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
raktárról, azonnal
Alanyi áfa mentes:
0 %

4.595 Ft

db

Leírás

Szavatossági idő: 2018.04.28

 

Holle bio 4 tejalapú gyerektej ellenőrzött biogazdálkodásból; vízzel készítendő; 12 hónapos kortól.

 

Standard összetétel: 14g Holle Bio 4 tejalapú gyermektej + 90ml forralt ivóvíz = 100ml azzonal iható táplálék

A „Holle Bio 4 tejalapú gyermektej” elkészítéséhez Demeter védjegyes, minőségi bio tehéntejet használunk fel. A többi válogatott összetevő, mint a fontos zsírsavakat (pl. Omega-3-zsírsavakat) tartalmazó bio növényi olajok és a mikro-tápok, mint Kalcium, Vas, Cink és D Vitamin a gyermek számára egy megfelelő étkezési alapot nyújtanak.

Elkészítési javaslat 12. hónap kortól:

  • Minden használat előtt a poharat vagy a cumis üveget alaposan tisztítsuk ki!
  • A táblázatban leírt mennyiségű vizet forraljuk fel, majd hűtsük le kb. 50°C-ra és töltsük meg a poharat vagy üveget.
  • Szedjünk ki egy mérőkanálnyi adagot anélkül, hogy belenyomkodnánk, és egy késsel húzzuk le a fölösleget.
  • Tegyünk a pohárba vagy az üvegbe annyit, amennyi megfelel a táblázaton szerepelteknek.
  • Keverjük el alaposan, vagy rázzuk jól össze. Hűtsük kb. 37°C-ra és adhatjuk is gyermekünknek.
kor ivóvíz mennyiség (ml) mérőkanál száma* ivásra kész táplálék (ml) tápszeres étkezések száma naponta
12. hó után 150 5 170 1-2
180 6 200
210 7 235

*1 csapott mérőkanál = 4,7g

 

Összetevők: fölözött tej**(Németország), részlegesen demineralizált tejpor*, növényi olajok* (pálmaolaj*, repceolaj*, napraforgóolaj*), sovány tejpor**, keményítő*, maltodextrin*, kálcium-karbonát, C vitamin, nátrium-klorid, kálium-klorid, magnéziumhidroxid-karbonát, vas-laktát, E vitamin, cink-szulfát, niacin, CA-D-Pantothenát, réz-szulfát, A vitamin, B1 vitamin, B6 vitamin, mangán-szulfát, B2 vitamin, kálium-jodád, folsav, K vitamin, nátrium-szelenát, D vitamin
*ellenőrzött biogazdaságból
**ellenőrzött bio dinamikus gazdaságból

Fontos információk! A Holle Bio 4 tejalapú gyermektej 12. hónapos kortól az addig használt tápszereket követően kiválóan alkalmazhatjuk innivalóként bármennyi ideig egy vegyes táplálkozásban vagy tejpép elkészítéséhez. Nem alkalmas az anyatej helyettesítésére az első 11 hónapban! Fedezi a gyermek növekvő tápanyagszükségletét. Az elkészítésnél pontosan kövesd a használati utasításokat. Az adagoláshoz megadott mennyiségeket fontos betartani. A szakszerűtlen elkészítés rossz egészségügyi következményekhez vezethet. Kizárólag a mellékelt mérőkanalakat használd. A Holle Bio 4 tejalapú gyermektejet frissen készítsd el. A maradékot soha ne használd fel újra. A Holle Bio 4 tejalapú gyermektej pohárból való ivásra készült. Ha mégis a cumisüveget használod, a fogszuvasodás elkerülése érdekében ne hagyd, hogy azt gyermeked hosszasan szájában tartsa. Ne melegítsd az ételt mikrohullámú sütőben, mivel úgy könnyen túlmelegítheted.

 

A megkezdett csomagot 2 héten belül el kell fogyasztani.

 

Egységár: 7658,3 Ft/kg

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.